TEAMET BAG FREE YOUR MIND

Tina Kai

Tina Kai

Hun har beskæftiget sig med sundhed, fysiske og mentale udfordringer samt forståelsen af menneskets krop og sind de sidste 16 år. Gennem individuelle forløb skræddersyer hun personlige programmer, der optimere sundhed, helbred og velvære.

Tina er pioner indenfor sit felt, og som en af de eneste IAYT-certificerede
yogaterapeuter i Skandinavien, påvirker hun udviklingen af yogaterapi som en
integreret sundhedspraksis i Danmark.

www.terapeutisk.yoga

Marie-Louise

Marie-Louise

Indehaver af RecreateYou og ekspert i Kærligheds afhængighed og kærlighedsmønstre – især de som forhindre dig i at have det parforhold, du ønsker dig.
Hun arbejder til dagligt med single kvinder, hvor hun gennem personlige mentorforløb, online forløb og live gruppe forløb, hjælper kvinder med at rydde op i deres kærlighedsbagage, og skabe det kærlighedsliv de længes efter.

www.recreateyou.dk

Phillip

Phillip Guhle

Professionel sejler og økonomiuddannet, igennem de sidste 20 år har Phillip været sejler på mange forskellige proffessionelle hold rundt omkring i verden.
I forbindelse med Phillips sejlads, har han været i kontakt med mange behandlingsformer og sideløbende været konsulent for flere større IT-virksomheder samt opstartsvirksomheder.

www.racesailor.com

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på den kommende festival og hvad vi ellers går og laver

MISSON

Gennem inspirerende workshops og personlige historier, vil vi løfte Free Your Mind deltagerne til et højere bevidsthedsniveau – så de får muligheden for på en ny måde, at tage ansvar for eget liv.
Ved at gøre denne bevidsthed tilgængelig for alle – uanset økonomi og baggrund, giver vi alle chancen for at skabe forandring og opnå deres mål og drømme.

På Free Your Mind eventet har vi samlet de dygtigste indenfor deres felt, og gennem inspirerende indslag og mange forskellige indgangsvinkler er det et godt udgangspunkt for at starte den personlige udvikling. Deltagerne får mulighed for at mærke forandringerne på egen krop under de forskellige indslag. Det er oplagt at inspirerede deltagere, der bliver optaget af et emne eller en særlig speaker, kan gå videre med det i fremtiden.

Alt er muligt – når DU gør det muligt.


  • "Det var to dage fyldt med konkrete råd og how to´s, som jeg med det samme kunne anvende i mit daglige liv - ja jeg var næsten helt overvældet bagefter, men på den fede måde"
    Helle - Key Account Manager
langelinie-logo
moola
recreate-you
terapeutisk yoga
urtekram
velliv foreningen