Program

 

21 INSPIRERENDE SPEAKERE UNDER SAMME TAG

Vores program for 2019

- Al overskud går til velgørenhed -

 • Lørdag

  14. September

 • Vi åbner dørene og byder jer velkommen. Udenfor vil der være en kaffevogn hvor dagens første kop kaffe kan købes og indtil den første speaker kommer på scenen vil I kunne finde jer godt til rette i salen.
  Where
  Lobbyen

 • Teamet bag Free Your Mind byder jer velkommen til dagens oplevelser.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Ifølge Jonathan Løw er livet meningsløst. Det at finde den store mening med det hele er ifølge Jonathan Løw en illusion, men alligevel elsker Jonathan at være til og brænder i den grad for det, han laver. Det er blot med det - for nogle - provokerende afsæt i, at alting er meningsløst. Jonathan lover, at hans foredrag dog langt fra bliver så nedslående, som det måske kunne lyde. Faktisk tværtimod. Hans egen historie er nemlig bl.a. historien om, at han efter i en længere periode af sit liv at have tabt sig selv og derfor endt i en svær depression, genfandt meningen i meningsløsheden. Jonathan lærte derigennem at gøre op med automattanker og dogmer i forhold til, hvordan man BØR være iværksætter, leder og menneske. Anno 2019 dyrker Jonathan Løw ifølge ham selv bl.a. letheden, og han træner løbende sin evne til at tilføre flere og flere ting omkring sig mening – så længe at disse ting er tæt forbundet med hans grundlæggende værdier og overbevisninger som menneske. Det får du med fra foredraget: Chancen for at vende tilbage til et sted i dig selv du har glemt og skabe nye muligheder derfra. En inspirerende historie om at rejse sig igen efter at have været i mørket. Redskaber til at bryde med dine egne automattanker og gå efter drømmen.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Beskrivelse af workshoppen Forskning viser, at dit åndedræt spiller en vigtig rolle i forebyggelse og håndtering af forskellige sygdomme relateret til mental sundhed, som traume, stress, depression og angst. Du trækker vejret 20.000 gange om dagen, og alligevel er der så lidt fokus på det. Åndedrættet Yoga og mindful bevægelser i kombination mærkbare ændringer i hjernens neuroplasticitet, som påvirker din krop og sind øjeblikkeligt. Deltag i Tina Kai's workshop, hvor hun fortæller om åndedrættes indvirken på din mentale sundhed og hvordan det kan hjælpe dig. Du får lov at afprøve konkrete teknikker selv, så du kan mærke forandringerne på egen krop. Hvad får du med? Når du går fra workshoppen, er du udstyret med lette og implementerbare teknikker, du kan tage i brug, når du f.eks. gerne vil opnå mere energi eller måske har brug for hjælp til at falde bedre i søvn.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Få et kig ind i kærlighedsforskningen og få viden om, hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold. Hør om nye opsigtsvækkende studier i parforholds- og familietrivsel, og lær hvordan man opnår markante trivselseffekter på kort tid.

  Introduktion til vigtige områder indenfor kærlighedsforskningen
  Resultaterne af nye studier i parforholds- og familietrivsel
  Kendskab til de fem kærlighedssprog
  Konkrete tips til at styrke og langtidssikre dit parforhold
  Scene 2
  Where
  Scene 2

 • Du ved det inderst inde godt. Du har utroligt meget at byde på. Er du som de fleste, så kan du til gengæld gå rundt med en følelse af, at du gemmer dig lidt. Putter dig i mængden. Du er med andre ord bange for at være så god og fantastisk som du er! Omvendt kan det også være, at du i stedet går rundt og slår dig selv oven i hovedet med, at du ikke har noget at byde på. At du ikke er ”god nok”. Ikke har ”det der skal til”. Dit liv og dine oplevelser har lært dig til tider at tænke negativt om dig selv. Din ubevidste intelligens – bl.a. udtrykt ved indholdet af dine natlige drømme – VED hvor meget du har at byde på. Og din ubevidste intelligens ved også, hvordan du (ubevidst) går og spænder ben for dig selv. Lær at tappe ind i din ubevidste intelligens – og fold dig ud som det fantastiske og ekstremt kreative væsen du er! Hvad kan du forvente / hvad får du med fra foredraget: En forståelse af, hvordan din ubevidste intelligens, i form af dine natlige drømme, fungerer som din indre livs-gps. Du vil se at det er en gps, der løbende fortæller dig, om du lever det for dig rigtige liv, eller om du i stedet lever et liv der især handler om at leve op til andres forventninger. Du får også de mest konkrete og nede-på-jorden tips til, hvordan du fra du forlader salen kan gå i gang med at tappe ind i din egen ubevidste intelligens.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • På dette foredrag bliver du motiveret til at investere, ligesom du får en grundig introduktion til feltets begreber. Du lærer også hvordan du helt lavpraktisk tjener penge på at handle med aktier og andre værdipapirer. Men er der ikke stor risiko forbundet med at investere, kan du måske spørge? Og nej, det behøver der faktisk ikke at være. Vi ser på hvilke begrænsende tanker du måtte have, som afholder dig fra at invester. Du lærer under dette foredrag, hvordan du får dine penge til at tjene flere penge for dig uden at sætte opsparingen på højkant. Hvad får du med fra foredraget: Du får information, inspiration og motivation til nemt at gå i gang med at investere. Du finder frem til hvilke begrænsende tanker du måtte have, som afholder dig fra at invester. Og hvordan du kommer igennem dem. De penge og den værdistigning der er på aktiemarkedet, kan vi alle få adgang til og del i. Og du vil her lære hvordan.
  Scene 2
  Where
  Scene 2

 • Med afsæt i et personligt ønske om at leve livet så rigt og sundt som muligt har jeg de sidste mange år rejst rundt i verden for at opsøge og undersøge alternative måder at leve livet på. På mine rejser til bla. Bali, Myanmar, Ibiza og New York har jeg mødt wisdoms keepere, healere, nutrition guruer, digitale nomader og alternative communities. Alle inspirerende spændende forbilleder for en ny og mere bæredygtig måde at leve livet på. Min rejse med Vibrant Living startede i 2013 da jeg besluttede mig for at slukke for min udbrændte arbejdshest, og tænde for min passion. og anerkende min indre længsel efter en mere glad, sund og inspirerende måde at være mig i verden. Hvad kan du forvente / hvad får du med fra foredraget: Vibrant living er en række trædesten som jeg erfaringsbaseret har set og oplevet gør en stor forskel. Og hvor du hurtigt kan hjælpe dig selv på vej mod mere af det, du definere som et rigt indre og ydre liv. Vi er alle forskellige og vores veje i livet er ikke den samme. Men der er alligevel nogle grundlæggende arketypiske mønstre - der beskrives på dette foredrag - som har stor betydning for os alle.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Loven om Tiltrækning & Business - vi får altid det vi ER. Så når du begynder at være noget andet, får du noget andet - alle steder i dit liv. Det betyder, at jo mere du arbejder på DIG, jo mere du ved, hvad der foregår indeni dig, jo større succes vil du få med at skabe den forretning og det liv, du virkelig drømmer om, og som du kun troede var muligt for andre. At gemme dig selv væk - er det samme som at holde dig selv tilbage i livet. Det er ikke det, der er meningen med livet, og når du gør det, holder du også penge-flowet i dit liv og i din forretning tilbage. Du er nødt til at VÆRE flow og lethed ellers kan du aldrig få det du ønsker dig. Hvordan er du så det? Ved at sørge for at samtlige livsområder er i flow; dit kærlighedsliv, din økonomi, dine relationer, din bolig, din krop, dine børn. Summen af det flow er lig med resultaterne på bundlinjen i din forretning.

  Du får konkrete råd og løsninger til hvordan du håndterer dine udfordringer, så du kan få din forretning og dit liv op at køre præcist som du drømmer om.
  Der er masser af udfordringer i din (og alle andres) hverdag, men hver gang der er en udfordring er der også altid en løsning - hvis vi søger det rette sted.
  Til slut er det muligt at stille spørgsmål.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Beskrivelse af workshop: På workshoppen lærer du step by step, hvordan du transformerer dit liv til dit drømmeliv! Emilly Storm underviser i, hvordan du ved at forandre den indre tilstand, også forandrer den ydre og opnår de ydre resultater i dine livsområder, som du ønsker! Din indre tilstand afgør dine ydre resultater, da dét menneske du er afgør hvordan du handler og om du tager action på at opnå dine drømme! Hvad får du med fra workshoppen: Du lærer at tage et nyt og kærligt lederskab for dig selv og dine drømme! Du lærer at forvandle de indre begrænsninger til styrke gennem forståelse af dig selv, så du fra et fundament af værdi og kærlighed går ud og skaber din verden med de drømme du har! Du bliver guidet step by step, til hvordan du forvandler dit liv til et tilfredstillende liv på dagsplan!
  Scene 1

 • Man siger, at samtale fremmer forståelsen, men ifølge Bastian er der ofte for meget ”tale” og for lidt ”sam” i vores samtaler og relationer. Vi taler med cirka 9000 ord i timen, og vores hjerne kan slet ikke kapere al den information. Derfor lukker den ned, vi mister opmærksomheder og taler forbi hinanden. Så hvad sker der, når vi pludselig er stille sammen i vores dialoger? Ja, for det første kan det blive pinligt og akavet, hvis stilheden ikke opstår i trygge rammer. Men gøres det rigtigt, kan det også skabe nærmeste magiske, sanseforstærkende og nærværende øjeblikke mellem mennesker. Samtidig giver den fælles stilhed et laserskarpt fokus og fysisk og mentalt overskud – uden nogen form for meditation eller mindfulness. På foredraget tager Bastian udgangspunkt i professionelle møder og ledelse, men principperne kan med lethed overføres til private relationer. Hvad får du med fra foredraget: Introduktion til Silent Co-creation metoden, der har skabt værdi hos bl.a. Novo Nordisk, Danske Bank og Oticon. Konkrete metoder og praktisk erfaring med faciliteret stilhed, som kan styrke dine samtaler. Et helt nyt syn på tale, støj og stilhed. Og gode argumenter for at bede andre at tie stille – SAMMEN med dig.
  Scene 1

 • Alle taler om sundhed, du tænker sikkert på sundhed og om du er sund. Så hvad er sundhed så egentlig? Hvordan finder du ud af, om du er sund? Om det du gør kost- og livsstilsmæssigt er sundt eller usundt? Og hvordan undgår du, at din jagt på sundhed ender med at være usund, med unødvendige restriktioner, dårlig samvittighed du slet ikke behøver at have og afsavn, der alligevel ikke er det værd? Sundhed skal jo være dejligt og skønt. Give dig energi, overskud og ressourcerne til at leve livet. Hvad får du med fra foredraget: Du bliver klogere på, hvad der reelt set er sund kost og levevis. Du finder hurtigt ud af, hvor du allerede gør det rigtig godt og hvor du har uudnyttet potentiale. Du får afmystificeret sundhed, så det bliver forståeligt og “lad-sig-gøreligt” i dit liv og i din hverdag.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Søndag

  15. September

 • Teamet bag Free Your Mind byder jer velkommen til dagens oplevelser.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Vores hjerne er hele tiden er i gang med at forudsige fremtiden. Men hjernen forudsiger fremtiden ud fra de oplevelser vi har haft i fortiden. Dvs. hvis du én gang har oplevet noget traumatisk, så vil din hjerne hele tiden være i gang med at beskytte dig - og dermed gøre dig bange for, hvad der ligger bag næste hjørne. Og når du er bange, er det svært at leve fuldt ud. Så i stedet for at være ulykkelige over livets frustrationer, kan vi lære os selv at rejse tilbage i tiden, og bruge magiske øjeblikke fra fortiden, til at designe præcis den fremtid vi ønsker os - den som giver os glæde.

  Introduktion til hjernens kringkroge - og hvorfor den skaber fremtiden ud fra fortiden.
  Konkrete redskaber til at “rejse tilbage i tiden” og finde dine egne magiske øjeblikke.
  Guidens til at få din hjerne til at lede efter de veje hver dag, som giver dig glæde i stedet for smerte.
  Måder at skabe et nyt selvbillede på, som løfter og støtter dig.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Alting er nemmere med et stærkt selvværd, og er der noget, som vi drømmer om at give vores børn, så er det netop det! Alligevel står vi ofte og hører vores børns had mod sig selv, deres afmagt, og at de ikke tror på, at de er gode nok. Selv med dine bedste intentioner føler du måske nogen gange, at familielivet er mere præget af følelser ude af kontrol end næstekærlighed og forståelse - men du ved ikke, hvordan du skal få vendt bøtten. Dette foredrag går dybere i forståelsen af, hvorfor det er så udfordrende at give vores børn det, som vi ved, at de har brug for. Vejen til at opdrage børn med selvværd starter derfor i os selv, med en forståelse for den vi er, så vi kan forstå vores børn, og bygge det fundament i deres hjerne, som de kan stå stærkt på - resten af deres liv! Hvad får du med fra foredraget: Du lærer hvordan du kommunikerer, så du skaber en selvopbyggende indre dialog hos dit barn. Bliver guidet i hvordan du systematisk opbygger dit barns selvværd og samtidig får et mere empatisk, hjælpsomt og dejligt barn at være sammen med. Lærer hvordan du får ro på dig selv, når du er ved at springe i luften af frustration eller afmagt
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Et stærkt og relevant netværk er måske vejen til dit næste job, din nye kæreste eller dit livs vendepunkt. Men hvad nu hvis man ikke har det store netværk eller ikke er Danmarksmester i smalltalk? Vi har allerede et kæmpe netværk, vi kan trække på. Det, vi skal lære, er at aktivere det og bruge det på en kærlig og konstruktiv måde. Vi skal være bevidste om vores netværk og netværke bevidst. Camilla Lærkesen har specialiseret sig i at netværke efter sin egen type og giver gode råd til både introverte og ekstroverte om, hvordan de kan effektivisere deres netværksindsats og gøre networking både mere konkret og mere legende. Kort sagt: Hvordan vi bliver bedre til at spille hinanden gode. Hvad får du med fra foredraget: Når du har hørt oplægget vil du have større forståelse for og nemmere ved at kommunikere med typer, der er anderledes end dig selv. Du får strategier til at opbygge og vedligeholde et relevant og brugbart netværk. Du får strategier til at netværke efter din egen personlighedstype. Du får inspiration til at netværke på nye og legende måder, der gavner alle i relationen.
  Scene 2

 • Your past doesn't define or limit you or your potential to thrive and live in bliss & success. We all want to be embraced and cherished for who we really are, that’s our birthright. We all want to express ourselves wholeheartedly and to share ourselves meaningfully with others, that is our soul’s greatest desire. True happiness comes from within and it comes naturally when we integrate our whole being. We all want to have an impact in the world, to feel fulfilled knowing that we make a difference because deep down in our soul, we know that we DO matter.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Releasing the inner taboos about speaking openly and honestly about Anxiety, Depression, and Suicide Hvad får du med fra foredraget: A broader understanding of a depressed mind and a suicide survivor. Breaking down the societal “taboos” of seeking help as a inner strength instead of being seen as a weakness. What can you do yourself, if you're experiencing feelings of anxiety.
  Scene 2
  Where
  Scene 1

 • Der er intet intellekt uden en krop. Der er ingen nye indsigter uden en krop. Kroppen er med til at sætte perspektivet og mærke forandringen. På denne workshop øger du dit kropslige nærvær. Og det spejler tilbage på, hvad der er på spil i dit liv, dine drømme, behov og udfordringer. Vi vil forbinde os mere med os selv og derfra med hinanden. Vi vil gennem simple øvelser mærke nogle af kroppens lag og gå i dybere kontakt både med os selv og andre. OBS: Workshoppen er både for mænd og kvinder.

  Det er hensigten med workshoppen, at du vil opleve din krop og dine sanser på en ny måde, som kan bringe lindring og indsigt.
  Du vil blive inspireret til en større opmærksomhed på sammenhængen mellem krop og sind.
  En oplevelse af hvordan du kan bruge din krop på nye måder, som støtter dig i livet.
  Scene 1
  Where
  Scene 2

 • Beskrivelse af foredrag: Her er muligheden for at høre om brugen af medicinsk cannabis med Tina Horsted,tidligere overlæge på det tværfaglige smertecenter på Rigshospitalet. Medicinsk cannabis er olier eller tabletter, som er fremstillet af naturlige råmaterialer og er legaliseret i en række lande. Hør bl.a. om den hollandske model med statslige drivhuse og medicinsk cannabis produkter på recept. Få Tina Horsteds vinkel på området, og indblik i den nyeste forskning.

  Du får svar på hvad cannabis består af rent medicinsk og hvordan virker det?
  Høre hvad der sker i vores opfattelse af tingene, når et kendt rusmiddel bruges medicinsk til smertelindring?
  Og finder ud af hvorfor det opleves så kontroversielt?
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • Kig dig rundt i en yoga-klasse og du vil se, at de fleste deltagere er kvinder. Men faktisk blev yoga skabt af mænd - for mænd, og den byder på mange øvelser og praksisser, der styrker den maskuline energi. Din krops tilstand påvirker i høj grad også den måde du tænker og handler på. Yogaen hjælper dig derfor med at afbalancere stress og bekymringer og styrke dit fokus. Workshoppen er en time med fokus på øvelser, der træner dit mentale fokus, styrker dine muskler og immunforsvar, støtter dit sexliv og som ganske enkelt er en god udfordring. Denne session er kun for mænd – fra nybegyndere til dig med regelmæssig praksis. Denne session er kun for mænd – fra nybegyndere til dig med regelmæssig praksis. Hvad får du med fra foredraget: Teknikker til øget mental fokus Inspiration til fornyelse i dit sexliv En fysisk udfordring og sved på panden (tag løst tøj med/på - vi har måtter) PLUS: Historien om hvorfor yoga faktisk er skabt af mænd for mænd
  Scene 2
  Where
  Scene 2

 • Vi har alle misbrugsmønstre i hverdagen - nogle mere dominerende end andre. Mad, træning, arbejde, kærlighed og vin er bare en håndfuld eksempler på klassiske måder at have et misbrugsmønster. Vi kan bare ikke lide ordet vel? Misbrugsmønster - det lyder alvorligt. Faktisk dækker det bare over de situationer hvor vi som mennesker tyer til et værktøj der virker godt for os. Så vi slapper af. Får ro. Kan takle modgang eller svære følelser. Får anerkendelse eller ros. Er du opmærksom på hvor i livet du måske har misbrugsmønstre på spil?

  Frihed. Slip for følelsen af at "måtte" have noget eller nogen, og oplev friheden i at kunne vælge til og fra.
  Balance. Når vi tydeligt kan se vores daglige mønstre kan vi med øget forståelse og opmærksomhed få større balance i vores følelser og livsbeslutninger.
  Lethed. Stil den tunge kuffert med skyld, skam og fortrydelse ved døren når du checker ud.
  Scene 1
  Where
  Scene 1

 • På denne workshop inviteres du med på en rejse fra frygt og Ego til Kærlighed og Essens. Med nærvær bliver vi i stand til at skabe den distance til vores tanker og gamle mønstre, der giver os friheden til at handle og være i verden fra et mere Essens-baseret sted. Når vi tillader os at være hele mennesker med alt, hvad det indebærer, giver vi os mulighed for at skabe et liv, der er funderet i den ro, tillid, styrke og glæde, er allerede bor i vores Essens. Foredraget vil være oplevelses-orienteret med konkrete øvelser og refleksioner, så du som deltager går hjem med inspiration til at arbejde videre selv. Hvad får du med fra workshoppen: At kunne se Forskellen på et frygt, - og et kærligheds-baseret liv At se og forstå de blokeringer du har i din historie og personlighedstype At finde modet til at være og handle i overensstemmelse med din sande essens
  Scene 1
  Where
  Scene 1

KØB DIN BILLET NU

Oplev den første selvudviklings festival og de inspirerende speakers.
Sikre dig en plads til Mind Your Mind 2019 og køb din billet i dag